Voorstellen nieuw bestuurslid

Deel deze pagina:

Beste lezer,

Wie ben ik?

Ik zal mijzelf eerst even voorstellen. Mijn naam is Justin Klerk, de nieuwbakken algemeen bestuurslid van de SGP-Jongeren afdeling Capelle, Krimpen en Krimpenerwaard. Mijn leeftijd is 14 jaar en ik doe gymnasium in de tweede klas van het Wartburg College locatie Revius. Mijn interesses liggen vooral bij politiek, geschiedenis en biologie en wel in die volgorde. Later hoop ik als ik mijn diploma haal bestuurskunde en/of rechten te gaan studeren.

Mijn motivatie om bestuurslid te worden

Ik heb de SGP al lange tijd gevolgd en in mijn standpunten over ethische en bestuurlijke thema’s ben ik het eens met de SGP. Bovendien is mijn familie ook erg pro-SGP en kreeg ik het dus min of meer vanaf jongs aan met de paplepel ingegoten. Mijn oom vond op Facebook een activiteit in de Tuyter van de SGP jongeren afdeling CK. Ik besloot om naar die avond te gaan en op die avond werd gevraagd of er mensen erin geïnteresseerd waren om bestuurslid bij de plaatselijke afdeling te worden. Ik bedacht me geen moment en meldde me meteen aan. Op de vergadering die een paar weken later plaatsvond werd ik geïnstalleerd als algemeen bestuurslid. Dat houdt heel simpel in dat ik meedenk en bepaalde taken op mij neem zoals het benaderen van bepaalde mensen. Ik vind het fijn dat ik nu ook kan helpen de SGP (op microniveau) groter te maken. Dat heb ik ook in de praktijk gebracht in de SGP-jongeren regiotour op 14 Maart. Samen met Bert-Jan Ruissen, Niek Bakker, Ernst Pols en Wouter de Jong en nog wat mensen gingen we op een paar locaties langs die pasten bij de speerpunten van de SGP. De dag was erg geslaagd en ik hoop dat ik er ook iets mee bereikt hebt.

De verkiezingen

We mogen als SGP zeer dankbaar zijn voor de uitslag. We hebben zelfs meer stemmen gekregen dan in 2012, de 3de zetel haalden we toen als restzetel. Nu is de 3de zetel behaalt zonder dat het een restzetel is. Dankzij alle professionals en vrijwilligers die zich voor deze zaak hebben ingezet. Hopelijk halen we bij de gemeenteraadsverkiezingen volgend jaar ook zo’n goed resultaat!

Justin Klerk

Algemeen bestuurslid SGP-j CK

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *